Fadderresa i Bolivia 2014 – Resan tar sin början!

Äntligen har det blivit dags för Plans fadderresa till Bolivia. En grupp på 27 förväntningsfulla faddrar startade resan fredagen den 2:a maj. Vi reste i två olika grupper men vi hade alla en lång flygning till Buenos Aires, 14 timmar i sträck.

När vi väl kom fram till Buenos Aires hade den ena gruppen en längre sightseeing där de fick se stadens höjdpunkter. Den andra gruppen anlände några timmar senare och fick sig en kortare visning där vi hann sträcka på benen på kyrkogården Recoleta. Det var en fridfull plats och den viktigaste graven var Evita Perons grav.

Kyrkogården La Recoleta
Kyrkogården La Recoleta
Evita Perons grav
Evita Perons grav

 

Kyrkogården La Recoleta
Kyrkogården La Recoleta

Efter att de båda grupperna sammanstrålat på Buenos Aires flygplats flög vi gemensamt till Santa Cruz i Bolivia. Där möttes vi av våra kollegor från Plan och de följde oss till hotellet där våra tappra faddrar hade middag på kvällen varpå de äntligen fick gå och lägga sig i en säng.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *