Fadderresan i Nepal 2014: Resans sista dag

Det var tidig frukost som gällde. 5:30 öppnade matsalen och våra tappra faddrar intog sen sista frukosten i Nepal. Vi lämnade vårt hotell och gav oss av till flygplatsen. Där var det dags att säga tack och adjö till våra duktiga guider.

Vi hade inte mycket tid att spendera på flygplatsen. Så snart vi var incheckade var det till att bege sig via säkerhetskontroller till vår gate. Väl ombord kunde vi alla luta oss tillbaka och samla våra intryck från dessa två händelserika veckor.

I Istanbul stannade Anita och Staffan kvar. Några andra åkte till Göteborg eller Köpenhamn medan den stora merparten fick lägga långa foten före för att hinna med flyget till Stockholm. Vi hann, alla… När vi landar i dimman i Stockholm är det dags att säga hej då på riktigt. Lite vemodigt och sorgligt för vi har haft två fantastiska veckor tillsammans! Vi ser fram emot att se er alla på återträffen!!

Nepalfadderresan 2014 849Ett stort stort tack till alla faddrar. Ni är fantastiska!!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *