Sista fadderbesöket blev ett äventyr

FADDERRESAN TILL PARAGUAY Nu var det dags för det allra sista fadderbesöket, som skulle visa sig bli det mest strapatsfyllda. Efter flera dagar med strålande sol var det dags för oss att bli blöta. Morgonen började med ett lätt duggregn som snart omvandlades till ett skyfall, vilket gjorde att den bil vi färdades i inte kunde ta sig fram till området där Carinas fadderbarn bodde. Men inget kunde stoppa Carina från att träffa sitt fadderbarn så vi valde att promenera den sista biten i lera och ösregn. Det var en intressant strapats och helt klart värt färden och det blev ett väldigt minnesvärt möte.

Utsikten från Carinas fadderbarns hus. Det var minst sagt blött den dagen.
Utsikten från Carinas fadderbarns hus. Det var minst sagt blött den dagen.
Mysigt möte
Mysigt möte

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *