Vill du vara hejarklack på Tjejmilen?

Tjejmilen har valt barnrättsorganisationen Plan och vår flickkampanj som exklusiv förmånstagare under fyra år. För deltagarna innebär det en möjlighet att engagera sig i den globala kampen för flickors rättigheter i samband med loppet. Bland annat kan man låta fota sig med handen upp för flickors rättigheter. Foton från hela världen ska sedan överlämnas till FN:s generalförsamling i oktober med krav på alla flickors rätt till utbildning.

Varför behöver vi din hjälp? Efter 6 km finns Planportalen som löparna kommer att  springa under. Vi från Plan kommer att heja på löparna men behöver din hjälp. Vid portalen vill vi få så många löpare som möjligt att räcka upp handen samtidigt som de passerar portalen.  Kom och hjälp oss samla handuppräckningar och heja fram 32 000 löpare lördagen den 1 september mellan klockan 13-16

Kan du tänka dig att ställa upp? Mejla dina kontaktuppgifter senast den 28 augusti  till volontar@plansverige.org

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *