Så kan du visa ditt stöd för världens flickor

Plan-medarbetarna Dick och Elisabeth förbereder tältet för festivalen.
Plan-medarbetarna Dick och Elisabeth förbereder tältet för festivalen.

MUSIC & ARTS I dag startar festivalen Music & Arts och vi kommer vara på plats fredag till söndag! Igår var vi på Skeppsholmen för att förbereda vårt Plan-tält inför festivalen.

Varför ska du komma till vår tält? Jo, för i Plans samtliga 70 länder kommer vi samla in bilder på människor som räcker upp en hand för flickors rättigheter. Vi behöver din hjälp! Vi vill tillsammans med de andra Plan-länderna samla in 4 miljoner händer som ska skapa ett upprop för att få världens ledare att reagera och sätta  flickors utbildning på agendan!

Med Music & Arts smygstartar vi vår flickkampanj som kommer pågå under de fyra år som följer. Målet? ATT UTBILDA VARJE FLICKA!

Kom till vårt tält och visa ditt stöd genom att räcka upp din hand! Som tack för att du stödjer vår kampanj får du ett armband att sätta runt din handled för flickors rättigheter.

Om du vill visa ditt stöd men inte kommer till festivalen, ta en bild på dig själv där du räcker upp en hand och skicka till info@plansverige.org (märk meddelandet med ”Räck upp en hand”)

Armbandet "Because I am a Girl" som du får om du kommer förbi och räcker upp en hand för flickors rättigheter!
Armbandet ”Because I am a Girl” som du får om du kommer förbi och räcker upp en hand för flickors rättigheter!

PS. Och varje gång du använder en bajamaja på festivalområdet kan du läsa lite om vad det innebär för somliga flickor i världen att ha mens i skolan.

Elisabeth sätter upp viktiga fakta på bajamajorna

Vi ses där!

Läs mer om vår flickkampanj

En reaktion på ”Så kan du visa ditt stöd för världens flickor”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *