Plan Sveriges instruktörer på plats på Peace & Love!

Festivaldagarna börjar lida mot sitt slut och både Plan Sverige personal, volontärer och Planinstruktörer har varit på plats! Vi har njutit av musiken, varandras sällskap och självklart uppmärksammat barns rättigheter i vårt tält, här på festivalen! Vi har fått in smarta klimattips av våra besökare, delat ut klimatsmarta stämplar och mängder av godis, ekologiskt sådant såklart!

Det är väldigt speciellt för oss, Plan Sverige instruktörer, att få vara på plats här i Borlänge! Planinstruktörerna jobbar för att sprida kunskap om Plans arbete, barns rättigheter och skapa engagemang! Peace&Love festivalen är ett exemple på vad vi lyckats genomföra under det gångna året. Planinstruktörerna har tillsammans med andra inom Plan Sverige planerat och brainstromat ideér om vilka aktiviteter som just Plantältet skulle erbjuda på festivalen och när vi väl kom fram till Peace&Love, blev våra ideér verklighet. Snurra-på-hjulet-och-se-vart-du-hamnar-hörnan, Häng-upp-klimattips-paraplyet och fiskedamen där man fiskar upp kunskap om hur man kan vara klimatsmart!

Möjligheterna är oändliga när man i en grupp, tillsammans engagerar sig för förändring! Alla på Plan Sverige tror på den förändringen och det är därför vi alla varit här på Peace&Love för att tillsammans skapa den!

Om du är intresserad av att veta mer om Plan Sverige instruktörernas arbete kan du spana in instruktörernas blogg här:http://instruktor.plansverige.org/

Är du mellan 16-25 år och vill engagera dig för barns rättigheter kan du kontakta oss här:http://plansverige.org/engageradig

Hälsningar,
Plan Sverige instruktörerna

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *