Därför är jag fadder

Foto: Pressbild/Tre vänner produktion


Suzanne Reuter
, skådespelare med fadderbarn i Nepal

– Jag reste med Plan till Nepal 2006. Mitt starkaste minne är när vi besökte en skola som Plan hade byggt. Även om de sedan dess hade lämnat byn hade skolan klarat sig själv och den andra våningen hade de byggt utan stöd från Plan. Jag gillar idén att man kan lämna platsen. Där kunde jag se med egna ögon att det var hjälp till självhjälp.

 

Foto: Pressbild


Tobias Blom,
trollkarl, programledare och fadder

– Jag har alltid gillat Plan och ert jobb. Det bästa med att ha ett fadderbarn är känslan av att man faktiskt bidrar lite till en bättre värld. Ingen kan göra allt, men alla kan göra något. Det är en sliten klyscha men ack så sann. Stort grattis Plan (vi fyller 75 år i år) och BRA jobbat! Keep it up!

 

Foto: Plan

Bengt Magnusson, TV4-profil och Plans första fadder i Sverige

– Under mina resor med Plan har jag slagits av hur många starka människor jag mött, människor som definitivt inte har gett upp utan kämpar för att förbättra sina liv. Jag har också sett att man med relativt små insatser kan förbättra människors liv och att Plans envetna arbete utifrån barns perspektiv ger gott resultat.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *