Jan och Frida träffar sitt fadderbarn

”Jag vill erbjuda henne ett nytt sätt att tänka, och ge henne insikten om att livet kan se annorlunda ut för olika människor”, sa Planfaddern Jan Callh, 64 år, några dagar innan han tog med sig sitt 10-åriga barnbarn, Frida Larsson, och åkte till Sri Lanka i mars 2012 för att tillsammans besöka sitt fadderbarn.

Jan Callh har sedan 2005, genom fadderskap varit engagerad i Plan Sverige. Genom brevväxling har han, och hans nyligen avlidna fru, fått följa en då 3-årig flickas uppväxt, på Sri Lanka. Idag är flickan 10 år och lika gammal som Jans barnbarn Frida.

I går kunde vi se Jan och Frida besöka Svts Go´kväll-studio för att berätta om sin resa och mötet med fadderbarnet. Klicka här för att se hur det såg ut i Go´kväll.

Se hela Plans film om Jan och Fridas möte, (3,5 minut)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *