Här inspireras elever att bidra till en bättre miljö

Just nu är vi ute på hållbarhetsturné tillsammans med informationssajten Ungdomar.se och en rad andra företag med syftet att få gymnasieelever att inspireras till att bidra med engagemang och handling till en bättre värld och en ljus framtid. Vi berättar om hur barn och ungdomar konkret är med i arbetet för ett bättre klimat på vår jord och informerar om klimatförändringens påverkan i olika delar av världen. Vi flaggar också för möjligheten för unga att engagera sig i de grupper som vi kommer starta upp i olika städer i höst. Syftet med dessa grupper är att sprida information om flickors rättigheter. Är du intresserad av att veta mer? Klicka här!

Det är roligt att se så många engagerade ungdomar. Den rådande trenden om att bry sig om vad man gör, tänka långsiktigt och intressera sig för utvecklings- och hållbarhetsfrågor verkar hålla i sig. Väldigt inspirerande!

 

/Gabriella Riddez

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *