Att åka eller inte åka…

Året börjar lida mot sitt slut och det är hög tid att utvärdera vad vi har åstadkommit under året. Idag var det tänkt att jag tillsammans med några kollegor från huvudkontoret skulle åka till södra delen av Malawi där vi under två dagar ska ha ett utvärdering- och planeringsmöte för Learn Without Fear. Våra partners, dvs de lokala organisationerna som initierar och implementerar projekten, är alla på plats medan vi från huvudkontoret är fast i Lilongwe i väntan på bensin. Jag sitter med väskan färdigpackad och hoppas in i det sista att vi kommer iväg innan solen går ned om någon timme.

Förra gången jag gav mig iväg på fältbesök fick vi ta med vår egen ”bensinmack” på flaket för att vara säkra på att kunna ta oss hela vägen dit och hem. Får vi tag på några dunkar denna gång mån tro?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *