Fadderträff!

Fadderträff i Borlänge. Foto: Plan Sverige

Den 12 november hölls det en fadderträff i Borlänge. Efter några timmars tågresa anlände vi, ett glatt Plan-gäng, äntligen till Borlänge. Förväntningarna var stora då antalet anmälda var det högsta på flera år. Vi letade upp dagens mötesplats, som drastiskt hade behövt ändras bara dagarna före eventet då intresset var större än vi vågat hoppas på. Sandra och Mats gav sig ut på Borlänges gator för att sprida information om Plan till den glada befolkningen i Borlänges centrum. Ett par timmar i kylan hann vi med innan det var dags för själva fadderträffen. Nyfikna droppade faddrarna in, en efter en. Till slut var föreläsningssalen fullsatt, hela 60 deltagare. Rekord!

Alla var förväntansfulla då Jessica började med att presentera oss och Plan som organisation, Mats visade filmer, Helena berättade om fadderavdelningen och Julia om Klimatsmarta barn. Vi avrundade det hela med en utvärdering och en mysig fika och frågestund. Dagen gick som smort och Borlänges faddrar verkade vara nöjda och belåtna när de mot kvällen begav sig hem igen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *